Riješite se viška kilograma u Novamed beauty studiju

Briga o figuri je dugotrajni zadatak i proces. Uz zdravi način života, postoje razni tretmani koji pomažu u mršavljenju. U Novamed beauty studiju nudimo velik broj visokoučinkovitih tretmana koji će vam pomoći da brže i lakše dođete do željenih rezultata.

Dolaskom toplijeg vremena, postajemo svjesni svog izgleda i tjelesne kondicije te obraćamo više pažnje na izgled našeg tijela. Nepravilnosti i višak kilograma brinu veliki dio populacije, no nije uvijek lako pridržavati se raznih programa te nisu sve metode mršavljenja zdrave i učinkovite. Zdravo mršavljenje je proces kojem treba pristupiti temeljito imajući u vidu da je najbitnije očuvati zdravlje, izbjeći ozljede i spriječiti brzi povrat izgubljenih kilograma. 

Briga o figuri je dugotrajni zadatak i proces. Uz zdravi način života, postoje razni tretmani koji pomažu u mršavljenju. Ne postoji tretman oblikovanja tijela čiji su rezultati odmah vidljivi, stoga je najbolje vrijeme za krenuti s tretmanima krajem zime/početkom proljeća da bi vaše tijelo bilo spremno do ljeta.

U Novamed beauty studiju nudimo velik broj visokoučinkovitih tretmana koji će vam pomoći da brže i lakše dođete do željenih rezultata. U našem centru kreiramo jedinstven program terapije za svakog pojedinog klijenta.

Ako se želite riješiti celulita savjetujemo vam anticelulitnu masažu! Ova posebna tehnika masaže potiče prokrvljenost tkiva, izmjenu tvari te aktivaciju limfnog sustava koji pomaže u eliminaciji toksina i suvišne tekućine što pomaže u postizanju zaglađene i zategnute kože te posljedično smanjuje celulit. 

Ako želite uništiti masne stanice, onda je radiofrekvencija pravi izbor za vas! Ovim tretmanom koža i potkožno tkivo dubinski se zagrijavaju što ima višestruko povoljan učinak na niz estetskih problema i stanja tijela, ali i lica. Radiofrekvencija poboljšava izmjenu tvari u stanicama i potiče stvaranje kolagena i elastina što pomaže u zatezanju i pomlađivanju kože, učvršćivanju tijela, uklanjanju celulita, ublažavanju akni i njihovih ožiljaka, uklanjanju strija, tretiranja podbratka i slično. Gotovo da i nema dijela tijela koji se ovom metodom ne može tretirati pa se oblikovati i zatezati mogu cijele ruke, noge, trbuh stražnjica, dekolte…

Za oblikovanje tijela preporučujemo elektrostimulacija mišića – metodu kojom se na siguran način stimulira kontrakcija mišića, oblikuje tijelo (slično kao kod vježbanja) te pritom ubrzava i potrošnju kalorija. Ovaj je pristup posebno učinkovit za oblikovanje tijela na bokovima, trbuhu, bedrima, stražnjici te po potrebi i drugim dijelovima tijela.

Limfna drenaža je tretman koji je namijenjen svima koji previše sjede i malo se kreću, ne stižu se zdravo i raznovrsno hraniti te ne unose dovoljno tekućine u organizam. Upravo je zbog tih navika cirkulacija limfe ograničena, a toksini koje ona nosi ostaju zarobljeni u tijelu jer se ne vraća pravilno u krvotok. To, osim estetskih problema, može stvoriti umor, bolove, težinu u tijelu i mnoge druge simptome. Limfna drenaža se može izvoditi ručno pritiskom na točno određene zone tijela, no učinkovitija je i preciznija kad je primijenimo uz pomoć aparata. Aparat upuhuje zrak u posebno „odijelo“ koje klijent nosi na sebi, a koji ima unutarnje zračne komore. Ovako pravovremeno i na pravo mjesto upuhan zrak stvara valoviti pritisak koji gura limfu i pritom istiskuje suvišnu tekućinu iz potkožnog tkiva, vraća je u krvotok te tako potiče filtraciju otpadnih tvari i toksina.

Za sve koji žele smanjiti obujam tijela i poboljšati izgled kože preporučujemo body wrapping – jedan od najpoželjnijih tretmana. Izvodi se tako da na dijelove tijela koje želimo tretirati zbog masnih naslaga, celulita, neujednačene kože ili otečenosti utrljamo preparat koji pomaže razgradnji masti, ubrzavanju cirkulacije, uklanjanju suvišne tekućine i toksina. Potom se dijelovi tijela koje tretiramo zamotaju u foliju kako bi aktive tvari iz preparata prodrle dublje u kožu, tijelo se zagrijalo te se tako ubrzao metabolizam i eliminacija otpadnih tvari. Nakon ciklusa tretmana klijent gubi centimetre u opsegu struka, bokova, ruku ili nogu (ovisno o tretiranom području).

Ako uživate u pročišćavajućem učinku saune, iskušajte sličan učinak s termo dekom koja će vam pomoći da oblikujete tijelo i revitalizirate organizam jer potiče izbacivanje toksina. Temperaturu termo deke moguće je podesiti prema potrebama i osjećaju ugode klijenta, a moguće je birati i različite temperature za različite dijelove tijela pa tako noge možemo grijati na jednu temperaturu, a trbuh na drugu i slično. Prednost ovakvog zagrijavanja je da možemo izostaviti tretiranje kože lica i kose koje sauna može isušiti pa je njega nakon tretmana puno lakša. S ovim se tretmanom može kombinirati primjena takozvanog termo blata. Ovaj pripravak utječe na celulit i neravnine na koži, potiče detoksikaciju te povoljno djeluje na cijeli organizam. Termo blato se namaže na dijelove tijela na kojima želimo pojačati učinak termo deke, omota se folijom te se potom tijelo zagrijava.

Prepustite se s povjerenjem u ruke naših stručnjaka i napravite plan kojim ćete održati ili vratiti vitalnost, ljepotu, zategnutost i vitkost svome tijelu.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top