PROFHILO tretman za prirodno pomlađivanje

3 u 1 proizvod: kombinacija filera, mezoterapije i skin boostera – za potpuno prirodne rezultate!

Tretman Profhilom potpuno prirodnim sastojcima nadoknađuje volumen samo tamo gdje je potreban – bez umjetnog, neprirodnog rezultata.
Njegova posebnost je u kombinaciji hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine i mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području gdje se injicira, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije, te stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva, stimulira povećanje masnih stanica i hidrira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline ( 64 mg/2 ml). Kožu potiče na prirodno pomlađivanje te posebnom BAP tehnikom osigurava pravilnu raspodjelu preparata po cijelom području.
Tretman Profhilom istovremeno nadoknađuje volumen, dubinski hidrira kožu i vraća joj elastičnost, te briše umoran izgled lica.

Koža starenjem svake godine gubi 1% kolagena . Ta promjena nije posljedica samo kronološkog starenja, već i starenja uzrokovanog vanjskim faktorima. Rezultati tog procesa najprije se primjećuju na licu – koža postaje tanja, suha i manje elastična, a s vremenom se pojavljuju i bore.
U području estetske dermatologije postoje brojni pripravci i postupci koji imaju isti cilj: vratiti volumen, vlagu i kolagen koži kako bi koža ponovno izgledala zategnuta, sjajna i meka.

Tretman Profhilo je brz i jednostavan tretman, koji daje potpuno prirodne rezultate, do sada nije zabilježena nikakva nuspojava niti komplikacija. Namijenjen je svim osobama kod kojih su vidljivi znakovi starenja i primjetan pad kvalitete kože.
Prilikom konzultacija, liječnik će pregledati lice te objasniti primjenu i način djelovanja Profhila. Tretman se određuje za svakog pacijenta individualno, ovisno o stanju kože, očekivanjima i mogućnostima. Za tretman nije potrebna nikakva posebna priprema, a nakon tretmana nije potreban oporavak, već se normalno može nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.
Izvodi se na način da se aplicira posebnom BAP tehnikom u prethodno definirane točke. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga biti će potrebno ponavljati tretmane 1-2 x godišnje (ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima).
Učinak preparata počinje biti vidljiv nakon 1-2 tjedna nakon prve aplikacije s potpuno razvijenim učinkom mjesec dana nakon druge aplikacije.

Profhilo je jedinstven u svom načinu djelovanja, ima izrazitu sposobnost poticanja proizvodnje vlastitog kolagena i elastina uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline u kožu bez učinka povećanja volumena u području aplikacije. I to je način na koji Profhilo tretira bore. Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora uz zdravi i sjajan izgled kože cijelog lica ili vrata (ovisno o regiji koja se tretira).
Profhilo bi se mogao nabolje opisati kao bio-revitalizator, bio-stimulator, bio–rejuvenator i mogao bi se nazvati predvodnikom i sudionikom novog smjera u estetskoj medicini

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top