Kemijski piling pravo je rješenje za obnovu, ali i uklanjanje problema kože lica

Kemijski piling je dermokozmetički postupak koji u kontroliranim uvjetima ubrzava regeneraciju i eksfolijaciju kože primjenom kemijskih sredstava. Piling efektom se odstranjuje vanjski sloj kože djelujući na različitim dubinama kožnog tkiva. Mesopeel je najnaprednija paleta proizvoda kemijskih pilinga visoke kvalitete i u učinkovitosti. Različite koncentarcije monosupstanci omogućuju prilagodbu prema potrebi i stanju kože.

Njega kože lica nam je veoma bitna, a s godinama i sve potrebnija. Najvažnije je otkriti što našoj koži odgovara i što na nju pozitivno djeluje. Stoga se slobodno se prepustite kozmetolozima u beauty studiju Novamed u čijim će rukama vaša koža ponovno zablistati.

Nakon procjene problema i stanja kože, mogu se primijeniti kiseline različitih koncentracija odnosno jačina, a na taj način se tretman prilagođava svakoj osobi individualno.

Ciljevi kemijskog pilinga:
– pročišćavanje i povećanje apsobcije kisika
– zatvaranje pora, poboljšavanje teksture
– povećavanje debljine epiderme
– ublažavanje bora i povećanje čvrstoće
– ujednačavanje tona kože, obnavljanje prirodnog sjaja
– ispravljanje nedostataka kože
– izbjeljivanje i ublažavanje pigmentiranih lezija
– smanjivanje vidljivosti akni
– smanjivanje vidljivosti ožiljaka

Važno je napomenuti da se prije i poslije tretmana ne smijete izlagati suncu jer je koža osjetljiva dok se sasvim ne obnovi što može potrajati i nekoliko mjeseci. Iz tog razloga preporučuje se da se ovaj tretman izvodi u jesen i zimu, a u mjesecima kada smo više izloženi suncu obavezno je nanositi kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top