Hydrafacial – najbolja koža vašeg života!

HydraFacial je neinvazivan tretman lica koji na brz i učinkovit način dubinski čisti i pomlađuje kožu bez vremena potrebnog za oporavak. Ovaj blag i umirujući tretman pruža koži dugoročno zdravlje i prilagodljiv je specifičnim potrebama svih vrsta kože.

HydraFacial tretman lica provodi se pomoću aplikatora koji ima patentiranu vrtložnu Vortex tehnologiju s različitim nastavcima. Inovativni Vortex sustav bezbolnim vakuumom dubinski izvlači nečistoće iz pora i istovremeno kožu vlaži revitalizirajućim sastojcima. Spiralni nastavci stvaraju blagi vrtlog kojim omogućuju tri glavna koraka tretmana – nježan piling kože, uklanjanje nečistoće i hidratacija kože te regeneracija površine kože s antioksidansima i peptidima za njezin pojačani sjaj. Za svaki korak HydraFacial tretmana, medicinski kozmetolog koristi drugačiji nastavak koji je jednokratan. Glavna uloga boostera je dodatno personalizirati vaše HydraFacial iskustvo. Riječ je o bogatim aktivnim sastojcima koji zbog svojih malih molekula imaju mogućnost prodrijeti u najdublje slojeve kože i donijeti im veće koncentracije aktivnih sastojaka. Zbog toga su idealni za ciljanje specifičnih problematika kože. U slučaju pojačane hiperpigmentacije najbolje rezultate osigurat će vam Britenol booster dok kod pojave prvih znakova starenja glavnu ulogu preuzima Derma builder booster čije djelovanje utječe na redukciju bora, zaglađivanje kože te poboljšanje njezine elastičnosti i teksture. Ovisno o problematici kože, u sklopu HydraFacial Deluxe i Platinum tretmana koristi se i terapija crvenim i plavim LED svjetlima. Energija koja se emitira iz svjetla izrazito je učinkovita u stimulaciji elastina i kolagena što rezultira smanjenjem bora i eliminacijom toksina iz kože. Terapiju crvenim LED svjetlom koristimo za obnovu stanica, a terapiju plavim LED svjetlom za sprječavanje nastanka i širenja bakterija koje uzrokuju izbijanje akni.

Vrste HydraFacial tretmana:

  • SIGNATURE HYDRAFACIAL (30min)    

Tretman nakon kojeg koža postaje vidljivo obnovljena, čista i nahranjena. Ova specijalizirana HydraFacial metoda učinkovito uklanja mrtve stanice i nečistoće s površine kože pružajući joj „glow“ efekt. Koža se dubinski hidratizira serumima bogatim antioksidansima, peptidima i hijaluronskom kiselinom.

  • DELUXE HYDRAFACIAL  (45min)

DELUXE tretman sadrži sve ključne dijelove Signature tretmana uz dodatnu mogućnost tretiranja specifičnih kožnih problematika pomoću HydraFacial boostera i LED svjetlosne terapije.

Vrste DELUXE tretmana:

  • Age Refinement HydraFacial tretman u kojem se dodaje Derma Builder booster obogaćen peptidima čije djelovanje utječe na redukciju bora, zaglađivanje kože te poboljšanje njezine elastičnosti i teksture.
  • Radiance HydraFacialtretman u kojem se dodavanjem Britenol boostera smanjuje pojava hiperpigmentacija nastalih prekomjernom izlaganju sunčevoj svjetlosti ili uzrokovanih hormonalnim poremećajima.
  • Clarifying HydraFacialtretman je idealan za masnu i začepljenu kožu u kojem se dodavanjem hijaluronske kiseline i LED svjetlosne terapije koža hrani i štiti od širenja bakterija te stvaranja upalnih procesa.
  • PLATINUM HYDRAFACIAL (60min)                        

PLATINUM tretman je najizvođenija vrsta HydraFacial tretmana u svijetu koji će vam pružiti potpuno HydraFacial iskustvo! Tretman započinje procesom detoksifikacije limfnom drenažom. Njezina glavna uloga je stimulacija eliminacije štetnih tvari i toksina iz kože čime se poboljšava cirkulacija, jača tonus i elastičnost kože te pospješuje bolja apsorpcija hranjivih tvari iz proizvoda kojima se tretira koža. Posebnim nastavkom za limfnu drenažu, medicinski kozmetolog nježnim pokretima stimulira rad limfnog sustava koji svojim radom poboljšava rezultat ukupnog HydraFacial tretmana. Nakon toga slijedi Signature tretman za dubinsko čišćenje i eksfolijaciju kože koja se istovremeno hidrira specijalnim boosterom prilagođenim onome što je vašoj koži potrebno. Vrhunski PLATINUM tretman završava LED light terapijom koja će dodatno pojačati djelovanje boostera.
Najveća prednost tretmana je što ne postoji posebno vrijeme oporavka. Odmah nakon tretmana možete obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. U izrazito rijetkim slučajevima koža može biti blago crvena do 72 sata nakon tretmana ako se u sklopu HydraFacial tretmana koristio booster u čijem je sastavu kiselina koja pospješuje kvalitetniju eksfolijaciju kože. S obzirom na odmah vidljive rezultate, ovo je idealan tretman za njegu kože prije važnih događanja.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top