Sistematski pregledi u Zdravstvenom centru NovaMed

Provjerite svoje zdravstveno stanje preventivnim sistematskim pregledom koji omogućava cjelovit uvid u stanje našeg organizma, a služi u svrhu prevencije i pravovremenog otkrivanja zdravstvenih tegoba i bolesti.

Sistematski pregled detaljni je pregled čitavog tijela, kao i većine organa, kojim se nastoji otkriti bolest u ranom stadiju nastanka. Tim preventivnim pregledom ispitanika se pregledava “od glave do pete” te se, prema dobivenim rezultatima, donosi odluka o potrebi započinjanja s liječenjem. Iako su sistematski pregledi obavezni u dječjoj i školskoj dobi te na početku studija, u odrasloj dobi njihova učestalost ovisi uglavnom o dobroj volji ili o zahtjevima poslodavca.

Ovisno o dobi, zdravstvenom stanju ili postojanju čimbenika rizika kompletan sistematski pregled preporuča se obavljati jednom godišnje ili jednom u dvije godine. U Zdravstvenom centru NovaMed možete odabrati neki od kreiranih paketa preventivnih sistematskih pregleda za žene i muškarce, a u mogućnosti smo kreirati i individualne sistematske preglede prilagođene potrebama klijenta. Za gospodarske subjekte nudimo kolektivne sistematske preglede prilagođene potrebama zaposlenika.

Neke od standardnih pretraga uključenih u osnovni pregled su:

  • EKG s očitanjem
  • UZV abdomena
  • Laboratorijske pretrage (SE, KKS, GUK, kolesterol, HDL, LDL, trigliceridi, bilirubin, AST, ALT, GGT, Fe, kreatinin) + kompletan urin (fizikalno-kemijski pregled)
  • UZV štitnjače
  • Procjena kardiovaskularnog rizika
  • Ginekološki pregled, PAPA test i ginekološki UZV
  • UZV uro-trakta
  • Internistički pregled (mjerenje krvnog tlaka uz fizikalni pregled srca, pluća, trbuha i ekstremiteta, te zaključno mišljenje, razgovor i preporuka za eventualno liječenje)

I poznata hrvatska glumica Vanda Winter bila je na sistematskom pregledu u ZC NovaMed te kaže kako je bilo bez čekanja i detaljno te da će opet doći za godinu dana!

Redovno obavljajte sistematske preglede i osigurajte si dobro zdravlje, a za sve će se pobrinuti stručan tim liječnika iz Zdravstvenog centra NovaMed!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top