RESTYLANE DERMALNI FILERI 

Restylan je najstariji i najpoznatiji brend hijaluronskih filera s više od 25 godina istraživanja i iskustva te sa širokom paletom proizvoda.

Kreirani su tako da postižu različite efekte kada je riječ o oblikovanju kontura lica, podizanju tonusa lica, o popunjavanju bora, jagodica ili usana. Velik izbor različitih filera koji su namijenjeni određenoj regiji lica pruža veliku fleksibilnost u rješavanju različitih problema, odnosno omogućava individualan pristup i plan tretmana prema potrebama i željama pacijenta.

Radi se o prozirnom, viskoznom gelu koji je sastavljen od hijaluronske kiseline (HA). Djeluje tako da tkivu dodaje volumen, čime oblikuje konture lica, ispravlja nabore ili povećava usne do željenog stupnja. Budući je hijaluronska kiselina prirodan i normalan sastojak naše kože, aplikacija dermalnih filera spada među najsigurnije zahvate u estetskoj medicini.

Restylan fileri primjenjuju se:

za oblikovanje kontura lica i korekciju nedostataka: oblikovanje obraza (upali obrazi), podizanje kutova usana, podizanje obješene kože brade i oblikovanje brade, povećanje usana, oblikovanje obrva

za korekciju bora: nazolabijalnih bora (linije od usta prema nosu), marionetskih bora (linije od usta prema bradi), bore mrštenja, bore smijeha, vrećice ispod očiju, pušačke bora (oko usana), ožiljke od akni

za pomlađivanje zrele i suhe kože lica, vrata, dekoltea

Djelotvornost i trajanje rezultata je individualno, varira od pacijenta do pacijenta i ovisi o karakteru tretiranog defekta, no najčešće učinak traje 12-18 mjeseci.

Ovisno o regiji koju je potrebno tretirati primjenjuje se i određeni proizvod:

  • Restylane Lift
  • Restylane Defyne
  • Restylane Restylane
  • Restylane Refyne
  • Restylane Volyme
  • Restylane Kysse
  • Restylane Vital
  • Restylane Vital Light

Tijekom konzultacija liječnik će procijeniti oblik i strukturu lica, te u dogovoru s pacijentom i njegovim željama i očekivanjima preporučiti najprikladniju vrstu filera, kako bi se postigao najbolji efekt. Zahvat se izvodi u lokalnoj anesteziji i traje cca 15-ak minuta. Kako je tretman neinvazivan, pacijent se odmah po zahvatu može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Nuspojave ovog tretmana su rijetke, a mogu se pojaviti u obliku blažeg crvenila, svrbeža ili manje otekline na mjestu injeciranja, koje nestaju nakon nekoliko dana.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top