Radiofrekvencija lica i tijela

Velikoj većini je u cilju njega vlastite kože te održavanje mladolikog izgleda kože lica i tijelo. Upravo je zato Novamed Beauty Studio idealno mjesto kako bi to realizirali

Tretmani pomlađivanja lica jedan su od omiljenih kad stignemo u zrelije godine i kad je našem licu potrebno više njege i brige. Također, ne smijemo zaboraviti ni naše tijelo te i njemu pružiti vrhunsku brigu. Iz tog razloga mnogi se odlučuju na tretman radiofrekvencijom koju možete napraviti u Novamed Beauty Studiju.

Radiofrekvencija je, zapravo, aparativna metoda koja se osim za korekcija na tijelu, može primijeniti i na licu. Kad se primjenjuje na licu, cilj nam je njome zategnuti kožu, potaknuti stvaranje kolagena koji će licu dati svježinu, punoću i mladolikost. To se postiže zagrijavanjem tkiva i kože lica što za posljedicu ima buđenje prirodnih mehanizama obnove i zaštite kože.

Ova metoda, osim što dubinski zagrijava tkivo i tako potiče njegovu obnovu, drenira lice što potiče eliminaciju toksina te smanjivanje podbuhlosti ili neželjenih “vrećica” ispod očiju te na drugim zonama koje tretiramo.

Sam tretman je vrlo ugodan, a nakon njega nema oporavka, odnosno klijent se odmah može vratiti svojim aktivnostima. Kod pojedinih korisnika s osjetljivom kožom može doći do nastanka crvenila, no ono se povlači u roku od najviše 72 sata.

Osim na licu, tretman se preporučuju napraviti na vratu te dekolteu kako bi dobili zaokružen i cjeloviti efekt.

Treba napomenuti kako ovaj tretman trebaju izbjegavati osobe sklone pucanju kapilara.

Kad je u pitanju tretman radiofrekvencije tijela, on služi pri mršavljenju, a koža i potkožno tkivo dubinski se zagrijavaju što ima višestruko povoljan učinak na niz estetskih problema i stanja tijela, ali i lica. Prije svega, ovom se metodom mogu uništiti masne stanice pri čemu se one izbacuju iz tijela putem mokraće.

Radiofrekvencija poboljšava izmjenu tvari u stanicama i potiče stvaranje kolagena i elastina što pomaže u zatezanju i pomlađivanju kože, učvršćivanju tijela, uklanjanju celulita, tretiranja podbratka i slično.

Gotovo da i nema dijela tijela koji se ovom metodom ne može tretirati pa se oblikovati i zatezati mogu cijele ruke, noge, trbuh, stražnjica, dekolte…

I sami načini primijene se razlikuju. Na primjer, ako se primijeni modalitet Termo C, radiofrekvencija može obavljati četiri funkcije istodobno: zagrijavanje tkiva, limfnu drenažu zahvaljujući efektu vakuuma, poticanje izmjene tvari i zatezanje kože zahvaljujući krioterapiji te led terapiju koj potiče protok limfe. Tako da u jednom tretmanu možete dobiti efekt četiri različita tretmana.

U Novamed Beauty Studiju svaki klijent je poseban te se za svakog pojedinog klijenta kreira jedinstven program terapije.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top