Provjerite svoje zdravstveno stanje preventivnim sistematskim pregledom

Sistematski pregled daje nam cjeloviti uvid u stanje našeg organizma i zato je vrlo važno njegovo redovito obavljanje kako bi mogli prevenirati i pravovremeno otkriti zdravstvene tegobe i bolesti

Briga o vlastitom zdravlju jedna je od najvažanijih stvari, a samim time i redovito pregledavanje. Najjednostavniji i najlakši način je sistematski pregled koji osim otkrivanja prvih, najčešće nevidljivih simptoma bolesti, služi i detektiranju čimbenika rizika za bolesti današnjeg doba.

U zdravstvenom centru Novamed možete napraviti detaljni pregled tijela i većine organa koji daje sveobuhvatnu sliku zdravstvenog stanja organizma. Ovisno o dobi, zdravstvenom stanju ili postojanju čimbenika rizika kompletan sistematski pregled preporuča se obavljati jednom godišnje ili jednom u dvije godine. 

Kod nas možete odabrati neki od kreiranih paketa preventivnih sistematskih pregleda za žene i muškarce, a u mogućnosti smo kreirati i individualne sistematske preglede, prilagođene potrebama klijenta koji mogu obuhvaćati razne specijalizirane preglede koje imamo u ponudi kao što su gastroenterološki, kardiološki, proktološki, dermatološki. 

Kad su u pitanju ženski sistematski pregledi formirani su paketi – prevent, osnovni, osnovni plus, standardni dok, kad je kod muških pregleda riječ, postoje osnovno, standardni, prošireni 1 i prošireni 2.

Cijene za formirane ženske pakete su od 830 kuna do 1890 kuna, a za muške od 890 kuna do 1650 kuna. Cijena individualnih paketa ovisi o pregledima koje obuhvaćaju.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top