Potpuno prirodan način za pomlađen izgled

Pitali smo našeg dr. Tomičevića iz estetske ambulante:

ŠTO BISTE PREPORUČILI ŽENAMA U 40-IM GODINAMA, KOJIM TRETMANIMA MOGU VRATITI SVJEŽINU LICU?

“Dugoročno gledano svakako bih preporučio tretman PRP-om. Čak i prije 40-ih godina, upravo zbog svog blagotvornog djelovanja na kvalitetu kože. U 40-ima bore na licu postaju vidljivije, pojavljuju se pigmentacije kojima je uzrok izloženost suncu, a koža koja je ranije dobro podnosila vanjske utjecaje sada posustaje u svojoj regeneraciji. Tretman PRP upravo pomaže u tom pogledu, poboljšava teksturu kože, smanjuje pojavu finih linija i bora oko usta i očiju, popunjava udubljenja oko očiju, na obrazima i sljepoočnicama.”

KAKO SE IZVODI TRETMAN?

“Tretman je jednostavan, bez nuspojava jer koristimo krv klijentice koja je došla na tretman. Pomoću centrifuge odjeljujemo plazmu i trombocite od ostalih stanica, te ih pomoću tankih igala iniciramo u površinski sloj kože. Faktori rasta koji se nalaze u trombocitima pomažu rast tkivu na mjestu injekcije, kao i popravak oštećenog tkiva.”

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO ZA OPTIMALNE REZULTATE?

“Važna napomena je da se tretmani provode kroz nekoliko mjeseci i da su optimalni kada se izvode u pravilnim vremenskim intervalima.”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top