Popusti za Dan žena u Beauty studiju NovaMed

Dan žena savršeno je vrijeme da same sebe stavite u centar pažnje pa vam mi u Beauty studiju NovaMed poklanjamo popust od 20% na vodeći tretman za njegu lica – HYDRAFACIAL

Svjetski poznat HYDRAFACIAL tretman pomoću inovativne Vortex vakuumske tehnologije vašem licu pruža svježinu, hidrataciju i hranjive sastojke u samo tri koraka. Ovaj neinvazivni i personalizirani tretman pogodan je za svaki tip kože, a jedinstvenim ga čini Vortex sustav koji svojim dizajnom stvara efekt vrtloga te omogućuje dubinsko i nježno uklanjanje nečistoća iz vaše kože.

Dan žena slavi se diljem svijeta na razne načine, a potiče žene da uoče svoju jedinstvenost i snagu i osjećaju se ugodnije u svojoj koži. Postoji li bolji način da se osjećate bolje u svojoj koži od njegovanja iste? Upravo to omogućuje vam HYDRAFACIAL tretman lica.

Nekoliko jednostavnih koraka HYDRAFACIAL tretmana dijeli vas od obnovljene i življe kože:

  • nježno čišćenje i piling kože
  • uklanjanje nečistoća bezbolnim vakuumom i intenzivna hidratacija
  • zaštita kože antioksidansima i peptidima

Kako bi iskustvo bilo što jedinstvenije za vas, a učinak što bolji, naši medicinski kozmetolozi koriste različite boostere, odnosno serume prilagođene pojedinoj problematici kože. Boosteri sadrže aktivne sastojke koji prodiru duboko u slojeve vaše kože te ciljano djeluju na same probleme u koži poput hiperpigmentacija, gubitka elastičnosti, manjka hidratacije i slično.

Također se koristi terapija plavim i crvenim LED svjetlima čija energija stimulira proteine kolagen i elastin što dovodi do smanjenja bora i zdravije kože. Svake godine nakon što napunite 20, koža proizvodi 1% manje kolagena te ovim tretmanom osiguravate da to što manje utječe na zdravlje vaše kože. Crvena LED svjetla učinkovita su i u obnovi stanica, dok se terapija plavim LED svjetlom koristi za sprječavanje nastanka i suzbijanje bakterija koje uzrokuju akne.

U ponudi Beauty studija NovaMed dostupno je nekoliko vrsta HYDRAFACIAL tretmana, a dolaskom na konzultacije utvrđuje se stanje Vaše kože i odgovarajući tretman.

Svaka žena je posebna, kao i njena koža, a Beauty studio NovaMed vam povodom Dana žena poklanja 20% popusta na HYDRAFACIAL tretman kako bi vaša koža zablistala.

Popust je iskoristiv dva mjeseca, a vrijedi za sve tretmane dogovorene do 8. ožujka 2022.

A nakon HYDRAFACIAL tretmana, u dogovoru s našim kozmetolozima možete se odlučiti za još jedan od naših brojnih tretmana za njegu vašeg lica i tijela.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top