HydraFacial za brz oporavak kože nakon ljetnih mjeseci

Vratite svojem licu sjaj i vlagu uz inovativni HydraFacial tretman koji dubinski čisti i njeguje vašu kožu

Briga o koži lica iznimno je važna, a pogotovo nakon ljetnih mjeseci kad smo izloženi jakom suncu, vrućinama, a koža nam slabi i isušuje se. Savršen način da „oživite“ svoje lice je HydraFacial tretman koji čisti, hidratizira te obnavlja vašu kožu.

Ovaj neinvazivan i personalizirani tretman provodi se pomoću aplikatora s vrtložnom Vortex tehnologijom koji dubinski izvlači nečistoće iz  pora i istovremeno kožu vlaži revitalizirajućim sastojcima. Za svaki korak HydraFacial tretmana medicinski kozmetolozi iz Beauty studija NovaMed koriste drugačiji nastavak koji je jednokratan. Na početku samog tretmana napravi se piling koji je kombinacija glikolne i salicilne kiseline kako bi se uklonio odumrli sloj stanica kože da bi kasnija njega i hidratacija kvalitetnije i ljepše odradile svoj dio.

Kako bi vaše iskustvo s HydraFacialom bilo što posebnije, a tretman što učinkovitiji, koriste se i boosteri kojima se ciljaju specifični problemi kože. Za pojačane hiperpigmentacije tako će najbolji rezultat omogućiti Britenol booster, dok kod pojave prvih znakova starenja glavnu ulogu preuzima Derma builder booster čije djelovanje utječe na redukciju bora, zaglađivanje kože te poboljšanje njezine elastičnosti i teksture.

U ponudi Beauty studija NovaMed dostupno je nekoliko vrsta HYDRAFACIAL tretmana, a dolaskom na konzultacije utvrđuje se stanje Vaše kože i odgovarajući tretman. Ovisno o problematici vaše kože, u sklopu HydraFacial Deluxe i Platinum tretmana koristi se i terapija crvenim i plavim LED svjetlima. Energija koja se emitira iz svjetla izrazito je učinkovita u stimulaciji elastina i kolagena što rezultira smanjenjem bora i eliminacijom toksina iz kože. Terapiju crvenim LED svjetlom koristimo za obnovu stanica, a terapiju plavim LED svjetlom za sprječavanje nastanka i širenja bakterija koje uzrokuju izbijanje akni.

Najveća prednost tretmana je što ne postoji posebno vrijeme oporavka te odmah nakon tretmana možete obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Osvježite i njegujte svoju kožu uz HydraFacial tretman i uživajte u stručnosti kozmetologinja Beauty studija NovaMed!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top