Pon.-Pet.: 08-20; Sub.: 08-13

GENIJALAN POPUST NA IPL TRETMANE POVODOM CRNOG PETKA

Beauty studio NovaMed omugućuje vam popust od čak 40% na tretmane trajnog uklanjanja dlačica

Želja vam je riješiti se dlačica na području nogu, ruku ili pazuha ili na samo jednom od tih područja? Onda imamo vijest koja će vas obradovati!

Povodom Crnog petka odlučili smo sniziti cijenu jednog od naših najpopularnijih tretmana – IPL trajno uklanjanje dlačica za čak 40%. 

Pomoću IPL epilacije možete trajno ukloniti neželjene dlačice intenzivnom pulsnom svjetlošću. Ovaj efekt na dlačicu moguć je samo dok je ona u fazi rasta stoga je potrebno više tretmana jer nisu sve dlačice u istoj fazi rasta. Nekad su dlačice ovom metodom mogle uklanjati samo osobe sa svijetlom kožom i vrlo tamnim dlačicama, no s našim medicinskim IPL uređajem imamo rješenje i za svijetlije dlačice.

Ova genijalna prilika odnosi se na pojedinačne tretmane, a na vama je želite li odmah kupiti samo jedan tretman ili pak više njih. Za koliko god tretmana se odlučili, na njih dobivate 40% popusta. 

Ova akcija vrijedi 25.11, 26.11. i 28.11. (petak, subota i ponedjeljak). Bitno je naglasiti kako se ovaj popust odnosi na tretmane iznad 400 kuna, tj 53,04 eura. 

Ova ponuda ne vrijedi za kupnju paketa tretmana. 

Svoju termin osigurajte na broj (01) 5580 202 ili nam se javite mailom  beauty@novamed.hr

Poklonite ove sjajne tretmane sebi ili vama dragoj osobi koja to zaslužuje.
Vaš tretman i stručni tim Beauty Studija Novamed čekaju na Vas.

Scroll to Top