Beauty studio Novamed vam predstavlja Mesoestetica kemijski piling

Beauty studio Novamed u sklopu Novamed zdravstvenog centra poznat je po tome što uvijek ide u korak sa svjetskim trendovima. Tako je bilo i ovog puta pa vam sad s ponosom predstavljamo tretman kemijskim pilingom brenda Mesoestetic

Njega i briga o tijelu, a posebno licu jedna je od najbitnijih stvari o kojoj vodimo računa. Iz tog razloga trudimo se biti u korak sa najboljim svjetskim trendovima kada su u pitanju tretmani kako bismo našim stalnim, ali i budućim klijenticama pružili zaista vrhunsku uslugu kojoj će se vraćati, a upravo je to Mesoestetica kemijski piling.

Mesopeel je najnaprednija paleta proizvoda kemijskih pilinga visoke kvalitete i učinkovitosti, a različite koncentracije monosupstanci omogućuju prilagodbu svakom klijentu i određenom stupnju eksfolijacije. 

Piling efektom se odstranjuje vanjski sloj kože djelujući na različitim dubinama kožnog tkiva, a kemijski piling se isto tako korisiti za pročišćavanje i povećanje apsorbcije kisika kao i povećanje debljine epiderme. Isto tako pomaže pri ublažavanju bora te povećava kože, ujednačava ton kože, obnavlja prirodni sjaj. Pravo je riješenje za ispravljanje nedostataka na koži kao što je primjerice smanjivanje vidljivosti ožiljaka i akni, ali i izbjeljivanje i ublažavanje pigmetiranih lezija. 

U tretmanima se koristi kombinacija koktela kiselina i monokomponenata. Kad je riječ o koktelima kiselina, radi se o Jessneru koji se koristi za vraćanje sjaja i osvježavanje lica i Azelanu se koristimo za problematičnu i kožu sklonu aknama i proširenim porama.

Što se monokomponenata tiče, tu su glikolna, mliječna( laktična), salicilna i mandelična kiselina. O odabiru one koja je potrebna za početak odlučuje kozmetičarka prema stanju i problemima kože, a o rezultatu koji se želi postići može se ista koristiti i do kraja kure. Preporuke su da se ovi tretmani rade u kuri od 4 do 5 tretmana s razmakom od 15 dana. 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

U RUBRICI RITAM ZDRAVLJA PROČITAJTE I...

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte više o našim akcijama i novostima vezanim uz NovaMed!

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

insta

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

gram

Scroll to Top